Laatste blogs

Kernwaarden en voetbal

24 november 2020

Voetbal vind ik leuk en kernwaarden zijn mijn passie . Dus toen ik het artikel “Winnende Waarden” zag in Marketing Tribune, las ik geïnteresseerd verder.

Het succes van kernwaarden

25 oktober 2019

Hoe helpen kernwaarden je bedrijf richting geven? Waarden bedenken in mooie woorden en zorgen dat medewerkers deze op kunnen dreunen werkt niet. Het gesprek erover voeren wel. 

Simon Groot World Food Prize

Gefeliciteerd Simon Groot

17 oktober 2019

Vandaag neemt Simon Groot de World Food Prize in ontvangst. Voor medewerkers van zijn  bedrijf East-West Seed is dat een erkening voor gezonde voeding en hun bijdrage aan de strijd tegen honger. 

World Food Day #healthydiets

16 oktober 2019

Het thema van World Food day dit jaar #healthydiets is een ode aan de groene sector. Het is een grote blijk van waardering voor de ondernemers waar wij zo graag voor werken.

Photo by Emjeii Beattie on Unsplash

Woorden van betekenis

8 oktober 2019

Als we visie formuleren, een missie schrijven of kernwaarden bepalen is dat voor ons een oefening met woorden. Het behelst namelijk een continu afwegen van de mogelijkheden. We onderzoeken het gevoel en de betekenis van woorden. 

IKIGAI model

Ikigai in organisaties

Q3 2019

De Japanse filosofie voor een betekenisvol leven Ikigai helpt om de juiste vragen te stellen die inzicht geven in het bestaansrecht van bedrijven. Ikigai kan helpen bij het formuleren van missie, visie en maakt mensen bewust. 

Van huisstijl naar merk

Q2 2019

Het verschil tussen een huisstijl (vorm, verpakking, lettertype, etc.) en een merk zit in de totaalbenadering. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat gaat veel verder dan hoe je product, je bedrijf of je business unit eruit ziet. 

Together is Better

Q1 2018

Na (ruim) meer dan 9 maanden overleg, koesteren en voeden van onze ideeën en natuurlijk voorbereiding, gaan we ervoor. Samen zijn we meer. Samen zijn we Allura Vision Growers.

Allura Vision Growers
Sisalbaan 5a
2352 AZ Leiderdorp

Marleen: +31 (0)6 42 59 30 70 marleen@alluravision.com
Lianne: +31 (0)6 21 86 70 57 lianne@alluravision.com

Privacy Statement | Algemene Voorwaarden