Groenten en fruit vitaal voor gezondheid en duurzaamheid

14 januari 2021

Groenten en fruit

International year of fruits and vegetables

Marleen en Lianne werken samen in Allura, omdat we vinden dat de groene sector meer waardering verdient. Mooi om te zien dat de Verenigde Naties het met ons eens zijn, ook al verwoorden ze het net wat anders. 2021 is het internationale jaar van groente en fruit, belangrijke producten uit de sector. Het idee is om het bewustzijn te vergroten van de vitale rol die fruit en groenten spelen in ons dieet en in verduurzaming van het leven.

Groenten en fruit zijn belangrijk voor het bereiken van de #GlobalGoals, doelen die de United Nations hebben opgesteld (met  inspraak van onder andere Paul Polman, toen hij nog CEO van Unilever was) om ons te ontwikkelen richting een duurzamer bestaan. Hoe dan? Om te beginnen draagt het eten van verschillende groenten en fruit bij aan een gevarieerd dieet. Dat is gezond, maar ook belangrijk voor de planeet. Een eenzijdig dieet resulteert in #monoculturen en als gevolg daarvan een verlies van #biodiversiteit. Hoe gevarieerder we dus eten, hoe beter dat is voor onze gezondheid én voor de planeet.

Meer bewustzijn voor meer waardering
Meer bewustzijn levert meer waardering en dus willen wij graag bijdragen aan meer bewustzijn in 2021 door minimaal 1 keer per maand kennis, een weetje of quote delen over groente en fruit. #IYFV2021

Creativiteit aanwakkeren? Koester het gelummel. 

Om de creativiteit bij mensen te verhogen is het belangrijk om ruimte te hebben of maken om te ontspannen. 

Groente en fruit vitaal voor gezondheid en duurzaamheid

2021 is het internationale jaar van groente en fruit. Dit is wat en waarom wij als Allura daaraan bijdragen.

Identiteitstraject Meijer Potato

Identiteit, internal branding en positionering 

We hielpen Meijer Potato, voorheen C. Meijer BV, bij het verwoorden van hun identiteit, het internal branding vraagstuk en de positionering. 

Allura Vision Growers
Sisalbaan 5a
2352 AZ Leiderdorp

Marleen: +31 (0)6 42 59 30 70 marleen@alluravision.com
Lianne: +31 (0)6 21 86 70 57 lianne@alluravision.com

Privacy Statement | Algemene Voorwaarden