“Het hele plaatje kloppend maken. Dan wordt het mooiste van het bedrijf werkelijk zichtbaar.”

Allura Vision Growers

Allura Methode

Wij gunnen de tuinbouw meer allure.

1. Identiteit
We onderzoeken en formuleren wat het bedrijf onderscheidt en waar het voor gaat en staat. Dat doen we door individuele gesprekken, groepsgesprekken, en / of speciaal voor dit doel ontwikkelde workshops. Elk traject is maatwerk dat wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de klant. 
Resultaat: Het verhaal van jouw bedrijf. Missie, visie en kernwaarden. Dat verhaal kan worden uitgedragen in allerlei middelen. 

2. Internal branding
We brengen missie, visie en kernwaarden tot leven bij
medewerkers. In stap 1 is al een deel van de medewerkers betrokken, maar nu wordt iedereen betrokken via presentaties, workshops en terugkerende boodschappen. We zetten hierbij middelen in die passen bij de specifieke doelstellingen en situatie van het bedrijf.
Denk aan o.a. workshops, boekje, intranet
en intern event. In deze fase kan een periode van interim management om delen van de organisatie te ontwikkelen of verder te brengen een onderdeel zijn. 

3. Positionering
Missie, visie en kernwaarden worden zichtbaar en
ervaren in de markt. Bedrijfsbelofte en klantervaring zijn gelijk. “What you see is what you get”.
Deze stap gaat over de externe communicatie, zowel in middelen als in gedrag van medewerkers. We werken hier samen met bureau(s), de eigen organisatie en ondersteunen daar waar gewenst is middels advies, (interim) management of projecten. 

Laatste blogs

World Food Day #healthydiets

16 oktober 2019

Het thema van World Food day dit jaar #healthydiets is een ode aan de groene sector. Het is een grote blijk van waardering voor de ondernemers waar wij zo graag voor werken.

Photo by Emjeii Beattie on Unsplash

Woorden van betekenis

8 oktober 2019

Als we visie formuleren, een missie schrijven of kernwaarden bepalen is dat voor ons een oefening met woorden. Het behelst namelijk een continu afwegen van de mogelijkheden. We onderzoeken het gevoel en de betekenis van woorden. 

Allura Vision Growers
Sisalbaan 5a
2352 AZ Leiderdorp

Marleen: +31 (0)6 42 59 30 70 marleen@alluravision.com
Lianne: +31 (0)6 21 86 70 57 lianne@alluravision.com

Privacy Statement | Algemene Voorwaarden