“Je krijgt terug wat je geeft, dus vertel me waar je passie zit. Alles doet ertoe.”

Allura Vision Growers

Leiderschaps coaching

Gesprekken die gevoerd moeten worden

In een formele of informele leidersrol is het niet altijd vanzelfsprekend dat je de feedback en input ontvangt die jou en je bedrijf verder brengen. 

Door middel van individuele coachingsgesprekken, onderzoeken we wat werkelijk van belang is. We formuleren en onderbouwen jouw visie op zaken, waardoor je beter beslagen ten ijs komt bij besluiten die ertoe doen, tijdens presentaties en toespraken en als leider binnen jouw organisatie. 

Leiderschapscoaching kan onderdeel zijn van een visieontwikkelingstraject binnen organisaties. 

Coachingsgesprekken kunnen zowel op het bedrijf gevoerd worden als tijdens een wandeling. Wandelend komt er automatisch meer vrije ruimte voor nieuwe perspectieven en zicht op dat wat verborgen is. 

Bij leiderschapscoaching komen de technieken van socratische gespreksvoering aan bod evenals inzichten en werkvormen uit het kralenspel

Laatste blogs

World Food Day #healthydiets

16 oktober 2019

Het thema van World Food day dit jaar #healthydiets is een ode aan de groene sector. Het is een grote blijk van waardering voor de ondernemers waar wij zo graag voor werken.

Photo by Emjeii Beattie on Unsplash

Woorden van betekenis

8 oktober 2019

Als we visie formuleren, een missie schrijven of kernwaarden bepalen is dat voor ons een oefening met woorden. Het behelst namelijk een continu afwegen van de mogelijkheden. We onderzoeken het gevoel en de betekenis van woorden. 

Allura Vision Growers
Sisalbaan 5a
2352 AZ Leiderdorp

Marleen: +31 (0)6 42 59 30 70 marleen@alluravision.com
Lianne: +31 (0)6 21 86 70 57 lianne@alluravision.com

Privacy Statement | Algemene Voorwaarden