“Je krijgt terug wat je geeft, dus vertel me waar je passie zit. Alles doet ertoe.”

Allura Vision Growers

Leiderschaps coaching

Gesprekken die gevoerd moeten worden

In een formele of informele leidersrol is het niet altijd vanzelfsprekend dat je de feedback en input ontvangt die jou en je bedrijf verder brengen. 

Door middel van individuele coachingsgesprekken, onderzoeken we wat werkelijk van belang is. We formuleren en onderbouwen jouw visie op zaken, waardoor je beter beslagen ten ijs komt bij besluiten die ertoe doen, tijdens presentaties en toespraken en als leider binnen jouw organisatie. 

Leiderschapscoaching kan onderdeel zijn van een visieontwikkelingstraject binnen organisaties. 

Coachingsgesprekken kunnen zowel op het bedrijf gevoerd worden als tijdens een wandeling. Wandelend komt er automatisch meer vrije ruimte voor nieuwe perspectieven en zicht op dat wat verborgen is. 

Bij leiderschapscoaching komen de technieken van socratische gespreksvoering aan bod evenals inzichten en werkvormen uit het kralenspel

Laatste blogs

International year of plant health

2 december 2019

Vandaag wordt in Rome het startschot gegeven voor het internationale jaar van de plantgezondheid. Dat gebeurt tijdens een event dat wordt georganiseerd door FAO. Click to find the English version of this article. 

Photo by Mr Cup / Fabien Barral on Unsplash

Koers bepalen? Kijk achteruit. 

19 November 2019

Om een succesvolle koers uit te zetten, is het essentieel om je eigen verleden goed te kennen. Toch stuiten we als we 'het verhaal' van groene ondernemers formuleren weleens op weerstand. Als je achteruit kijkt, zie je voor je niks. 

Allura Vision Growers
Sisalbaan 5a
2352 AZ Leiderdorp

Marleen: +31 (0)6 42 59 30 70 marleen@alluravision.com
Lianne: +31 (0)6 21 86 70 57 lianne@alluravision.com

Privacy Statement | Algemene Voorwaarden